Tuning is mogelijk voor vele automerken. Wilt u uw wagen een nieuwe look aanmeten of wenst u de prestaties van uw wagen te bevorderen? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. U kan bij ons terecht voor spoilers, grills, verlaagde bumpers, verlagen, en het verbreden van wielkassen (uitrollen). Maar ook voor het verbeteren van het vermogen van uw wagen kan u ons contacteren. 
.
Ook kunt u bij ons terecht voor chiptuning. Kort samengevat is chiptuning te omschrijven als het aanpassen van de software waardoor de prestaties van uw wagen verbeterd worden. Dit is zowel mogelijk voor benzine-injectiemotoren als voor turbodieselmotoren. In moderne auto’s zijn de motoren voorzien van een computer-ECU (elektronisch bestuurde eenheid). Deze ECU regelt voortdurend het ontstekingstijdstip, de brandstofinjectie en de verhouding tussen lucht en brandstof. Wij herprogrammeren de software van de ECU waardoor de prestaties van uw wagen verbeteren. 
.
Bij ons bent u zeker dat de chiptuning geen schadelijke effecten zal hebben op uw motor. Hoogwaardige kwaliteit, daar gaan wij voor. Daarom wordt elk voertuig in onze werkplaats aan uitgebreide testen onderworpen.
.
Wenst u meer informatie of een afspraak, contacteer ons! 

.
Vraag een offerte aan

Tuning & chiptuning BCC
 

 

 

 Tuning & chiptuning BCC
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
     

Webdesign Creatic