Bent u betrokken geraakt bij een ongeval met blikschade? Nieuwe onderdelen kosten vaak handenvol geld. Maar als de schade aan uw wagen nog herstelbaar is, kan u veel geld uitsparen.

.
U kan bij ons terecht voor zowel grote als kleine carrosseriewerken. Samen met u analyseren we de schade. Indien nodig worden onderdelen van uw wagen gedemonteerd. In een volgende fase wordt de schade hersteld. Kleine deukjes, bijvoorbeeld bij hagelschade, kunnen vaak hersteld worden zonder spuitwerk. In geval van zware schade herstellen en herspuiten wij de beschadigde onderdelen. Daarna wordt, voor zover demontage nodig was, alles gemonteerd als voorheen. Heeft u schade aan uw autoruiten? Ook voor de herstelling en vervanging daarvan kan u bij ons terecht.
.
Oog voor detail is in ons vak heel belangrijk. Dankzij onze ervaring bent u verzekerd van een perfecte afwerking. Uw wagen herstellen als nieuw zodat u veilig terug de weg op kan, dat is ons doel.
.
Ook aan service hechten wij veel belang. Wij zorgen voor de afhandeling van uw schadedossier en wij verdedigen uw rechten tegenover de verzekeringsmaatschappij.
.
Wenst u meer informatie of een afspraak, contacteer ons!

.
Vraag een offerte aan

carrosseriewerken B-C-C Hamont 

.

 

 Carrosseriewerken B-C-C Hamont
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
   

Webdesign Creatic